Napovednik dogodkov

Sežana bo gostila najboljše plesne pare latinskoameriških ritmov

4.3.2015
V soboto, 14.marca se bodo v dvorani SŠ Srečka Kosovela zavrteli najbolšji slovenski plesni pari. Organizator prvenstva je Plesna zveza Slovenije skupaj z občino Sežana. Predtekmovalni del prireditve se bo pričel že ob 14.30 uri, saj se bo preko 70 plesnih parov potegovalo za uvrstitev v finalni večerni del prireditve, ki se bo pričel z mimohodom ob 19 uri. Prireditev bodo s plesnimi nastopi popestrili tekmovalci pilotnega projekta, ki so na začetku svoje plesne poti.
več »

PILOTNI PROJEKT_NOVA MOŽNOST TEKMOVANJ!

11.11.2013
Projekt je nastal v okviru sekcije standardnih in latinskoameriških plesov in k sodelovanju so vabljeni plesni klubi, plesne šole, plesni vaditelji, učitelji in/ali trenerji, ki imajo diplomo o strokovni usposobljenosti in/ali so člani ZPVUTS. Namen projekta je vključitev plesalcev in plesalk, ki so trenutno brez plesnega partnerja in jih ta plesna zvrst navdušuje.

Projekt razpisuje tri tekmovalne kategorije (solo, par in skupina) in tri starostne kategorije (pionirji (mp+p), mladinci (mm+m), člani (sm+čl+sen)) s tekmovalnimi plesi za solo in pare.

S tekmovanji bi pričeli v prvi polovici leta 2014. Več informacij najdete v dokumentu PILOTNI PROJEKT sekcije SLP.

Vse, ki vas zanima sodelovanje v tem projektu, ali če potrebujete več informacij ali pojasnilo vas prosimo, da stopite v kontakt z strokovno vodjo pri sekciji SLP, gospo Natašo Ambrož (email: natasa.ambroz@siol.net  ali 040 214774).

več »