Zlate vstopnice prestižnega festivala Rumore BIM

V ponedeljek, 22. 4. 2024, zvečer je v čarobnem ambientu Gledališča Koper, potekala slovesna podelitev nagrad najboljšim slovenskim plesnim prvakom. Dogodek je obeležil odličnost v različnih plesnih disciplinah in kategorijah.

Posebna pomembnost dogodku pa je bila podelitev posebne nagrade - zlate vstopnice (golden ticket) zaslužnim zmagovalcem sekcije MTP, ki jih je podelila Fiona Johnson, podpredsednica mednarodne plesne zveze IDO in predsednica sekcije MTP pri Plesni zvezi Slovenije.

foto: Jernej Šerjak

Zlata vstopnica je častno priznanje za uvrstitev direktno v finale prestižnega festivala Rumore BIM.

Rumore BIM festival, ki bo potekal od 25. do 27. oktobra 2024 v Belarrii Igea Marina, v organizaciji ANTEROS PRODUZIONI SRL, obljublja razstavo talenta in umetniškega izraza na mednarodni ravni pred pomembnimi TV-producenti, gledališkimi direktorji, managerji in pomembnimi ljudmi v italijanski entertainment sceni.

Prejemniki zlatih vstopnic so Maša Colja za najboljšo solo plesalko, Jakob Kavšek za najboljšega solo plesalca, dvojci Lara Šlibar & Tian Ćehić ter Maja Železnikar & Alex Istenič, skupina Connection in formaciji Shabba in Bella Hadid. Vsi prejemniki so v preteklosti že dokazali svojo odličnost z osvojitvijo evropskih in/ali svetovnih prvenstev IDO v letu 2023.

Iskrene čestitke vsem zmagovalcem za njihove izjemne dosežke in zasluženo uvrstitev v finale prestižnega festivala Rumore BIM. Naj bo njihova nadaljnja pot polna uspeha in umetniške odličnosti! V besedah predsednice sekcije: »Živite svoje sanje!«