GREMO NA MORJE! PLESNI VIKEND V ROVINJU 20. do 22. MAJA 2016!

Dragi plesni navdušenci pozdravljeni!

Vabimo vas na spomladanski plesni vikend Plesne šole Karmen (v sodelovanju z Mirandance), ki bo potekal od petka 20. do nedelje 22. maja 2016 v Rovinju! Letak v prilogi!

Glede na porast kongresnega turizma v tem delu Istre in glede na predsezonski termin je dobrodošla odločitev za plesni vikend v hotelu Park v Rovinju. Hotel je na super lokaciji, na obali blizu centra Rovinja! V ceni 135 evrov na osebo je vključeno: dva polpenziona, dva plesna večera, delavnice v petek, soboto in nedeljo (urnik bomo sestavili na podlagi prijav), turistična taksa, vsakodnevno koriščenje fitness centra in hotelskih bazenov (notranjega in zunanjega), savne, parkiranje na parkirišču.
Z vami bomo Karmen Intihar, Miran Pritekelj, Tina in Boštjan ter Anja in Matej! Lahko se prijavite sami ali v paru!

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na: [email protected] oz. 041-693471.

Zagotovo boste uživali v romantičnem vikendu na pragu poletja! Prisrčno dobrodošli!

P.S.: PRIJAVITE SE ČIMPREJ, SAJ JE TERMIN V PREDSEZONI IN JE ŠTEVILO PROSTIH MEST OMEJENO! Poskrbeli bomo, da boste po akcijski ceni preživeli tudi morebitni dodatni dan bivanja v Hotelu Park!

Prosimo, da obvestilo posredujete vsem, ki bi jih informacija zanimala. Najlepša hvala!

Priloga