OLIMPIJSKI FESTIVAL 2016

Spoštovani, tudi letos bomo Kongresni trg obarvali športno. Vabimo vas, da se nam pridružite na Olimpijskem festivalu, ki bo potekal na Kongresnem trgu v Ljubljani prihodnji konec tedna, 23. in 24. septembra.

Preberi več

SLOVENIAN AND CROATIAN CHEER DANCE OPEN

V nedeljo, 8. Maja 2016, bo Plesna sekcija športnega društva Škofljica skupaj z Društvom Moja Občina in ZNPS-zveza navijaških in pom pon skupin Slovenije v športni dvorani na Škofljici organizirala veliko mednarodno plesno tekmovanje in sicer odprto državno prvenstvo navijaških, pom pon in akrobatskih navijaških skupin Slovenije in Hrvaške poimenovali smo ga »SLOVENIAN AND CROATIAN CHEER DANCE OPEN«

Preberi več

EP v LA plesih za starejše mladince, Cambrils, Španija

26.3.2016 je v Cambrilsu v Španiji potekalo evropsko prvenstvo v latinskoameriških plesih za starejše mladince. Slovenijo sta zastopala dva plesna para. V konkurenci 61 parov sta Ivan Jarnec in Ana Ekart zasedla 49. mesto, Žan Vrhovski in Maša Bencak pa 54. mesto.

Preberi več

WDSF Svetovni pokal, Bassano del Grappa, Italija

Pretekli vikend, 27. In 28. 2.2016, je v Bassanu del Grappa v Italiji potekal članski svetovni pokal v kategoriji standardnih in latinskoameriških plesov. Slovenijo sta zastopala dva plesna para. Miha Žerjav in Valerija Musina sta si v kategoriji latinskoameriških plesov v konkurenci 32 parov priplesala 17. Mesto. Tine Kranjc in Saša Ul pa sta v kategoriji standardnih plesov med 29 pari zasedla 22. Mesto.

Preberi več