PRAVLJIČNI VIKEND

Zame je bil to pravljični vikend. Obisk predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja na najbolj imenitni tekmi sezone pa poplačilo za vsa prizadevanja, ki smo jih vsi Briljantinčki vložili v to tekmo.

Še danes, kar težko sprocesiram vsa čustva in energijo, ki se je pretekala med nami ta vikend.
Ko pomislim, da Ajda in Žiga nista plesala do oktobra, da je Mija poškdovana, da je nastop Jake in Loti visel na nitki do četrtka, da Vita in Matevž sploh nista imela programa s 6 akrobacijami in, da je bil moj prvi sobotni telefon ob 7h zjutraj "Mirjam veš na Dobrovi nimamo elektrike", ne morem verjeti, kaj je temu sledilo.
Tekma, ki smo jo "vražje dame" Natali Žlajpah, Barbara Zonta in moja malenkost zasnovale, načrtovale, organizirale in koordinirale, je postala resničnost. Vsi delčki mozaika so se postavili na svoje mesto, predsednik Borut Pahor je našel čas za nas in na tekmi očitno užival, spider je funkcioniral v nulo, napetost v dvorani je bila na višku, naši Briljantinčki v bifeju,na recepciji, pri registraciji, na majicah, pri diplomah, v logistiki in pri prevozih, pri sodnikih,skratka vsepovsod - super!
Himna v izvedbi Alenke Gotar in BeJazzy prvovrsten glasbeni užitek, nastopi gostov pa idealna popestritev tekmovanja.

Za piko na i, ali češnjo na torti, pa še naši pari! Po kalvariji z boleznijo ne morem verjeti, da sta se Loti in Jaka uvrstila na 5. mesto WRRC SAP finala svetovnega pokala ter na 4. mesto v skupni razvrstitvi za leto 2018, Ajda in Žiga pa s 4. mestom na nedeljskem Slovenija Open, potrdila, da se po poškodbi vračata v odlično formo. Pa Vita in Matevž - what a surprise - pustila sta nas brez besed, Aladinčki in punce pa ste bili tudi enkratni, konkurenco pa že še ulovimo.

Ne vem, če je dovolj prostora, da napišem vse, ki se jim moram zahvaliti, zato mi ne zamerite, če napišem, da ste bili vsi mega in brez vas ne bi bilo tekme, ampak še bolj mega od mega pa so moj Matjaž Izak, ki mora včasih tekmovati z rock'n'rollom za mojo pozornost, na tekmi pa je pravi multipraktik, moji vražji dami Barbi in Natali, brez katerih tekme ne bi bilo, Matej Kosi, ki je govoril in govoril, ko sem jaz v ozadju urejala stvari, naš "chef" Joc, Mateja Oražem (Pilej) - šefica registracije, Anja Skube naš sonček in mnogo več kot le trenerka, Maša in Miha - guruja za sodnike, Nina Zupan, ki ima pod komando recepcijo, Matej Zajc - s skoraj 2000 fotografijami, Matjaž Zupan - ki je ves čas vsepovsod, Nives Marinko, ki namesto mene skrbi, da sem na tekmi urejena, Boštjan Marinko, ki se ukvarja s tehniko, Grega Toplak neumoren pri glasbi, pa Viktorija, Marjeta, Irena, Erna, Polona, Vesna, Karmen, Alenka, Simona,Jasna, Mateja S. Damijan, Damjan, Boris, Tomaž I, Matic T. Boštjan B. Romana T, Nataša PH, Tatjana, Blaž,Rebeka V, Emir, Peter iz V Živo, vse naše punce in fantje in vsi, ki pridete in si pogledate našo tekmo.
2.6.2007
25.5.1996
in 8.12.2018 so moji najljubši datumi.

Hvala vsem, you made my day 💖🏆🏆

Together we rock 🥰🥰