SLOVENIAN AND CROATIAN CHEER DANCE OPEN

V nedeljo, 8. Maja 2016, bo Plesna sekcija športnega društva Škofljica skupaj z Društvom Moja Občina in ZNPS-zveza navijaških in pom pon skupin Slovenije v športni dvorani na Škofljici organizirala veliko mednarodno plesno tekmovanje in sicer odprto državno prvenstvo navijaških, pom pon in akrobatskih navijaških skupin Slovenije in Hrvaške poimenovali smo ga »SLOVENIAN AND CROATIAN CHEER DANCE OPEN«

Na parketu se bo za naslove državnih prvakov Slovenije in Hrvaške pomerilo 600 plesalk in plesalcev med njimi tudi aktualne svetovne mladinske prvakinje Frkljice iz Škofljice.

Vljudno vas vabimo, da si prireditev ogledate, vstop je prost, lahko pa boste darovali prostovoljni prispevek ki bo uporabljen za pokritje stroškov organizacije prireditve.

Upamo in želimo da bomo tudi z vašo prisotnostjo in pomočjo ter našo trmo uresničili naše sanje, pripraviti lepo prireditev in zadovoljili vas obiskovalce in donatorje.

Iskrena hvala že v naprej,

MILAN KNEZ
PREDSEDNIK ZNPS in VODJA ORG. ODBORA