Zaključeno zadnje državno prvenstvo v kombinaciji 10 plesov

Skupno državno prvenstvo vseh sekcij je potekalo od 22.junija dalje in sreda, 27.junij je bil dan za skupen nastop plesnih parov v akrobatskem rokenrolu, para plesu in standardnih ter latinskoameriških plesov. Prvenstvo se je pričelo v zgodnje popoldanskih urah in se vseskozi prepletalo z disciplinami rokenrola in para plesom. V vseh starostnih kategorijah so pari plesali finala, medtem ko še vedno najštevilčnejša kategorija ostajata mladinska in starejše mladinska, ki sta tekmovanje pričeli s polfinalom. Sredino dogajanje na prvenstvu sta počastila slovenski olimpionik, Miro Cerar plesalce in predsednik PZS, Zoran Kljun. V nagovoru plesalcem, publiki in sodnikom sta zaželela vsem skupaj obilo plesnih užitkov. Državna prvaka v kombinaciji 10 plesov za leto 2018 v absolutni, članski konkurenci sta postala Jure Bergant in Milana Chekanova. Kako je sodniško oko videlo plesne pare in kateri plesni par je osvojil naziv državnega prvaka v ostalih starostnih kategorijah pa si lahko podrobneje pogledate na strani https://rezultati.plesna-zveza.si/

Iskrene čestitke vsem plesnim parom.