Vabimo vas, da se udeležite strokovnih licenčnih seminarjev:

1.s specialnega področja STANDARDNIH in LATINSKOAMERIŠKIH plesov - 29.8.(četrtek) in 30.8.(petek), ki bo izveden v Ljubljani in velja kot licenčni za člane ZPVUTS. Tematika seminarja je namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem SLP, seminarja pa se lahko udeležijo tudi ostali člani ZPVUTS (brezplačno) in strokovni delavci, ki delujejo v klubih, aktivnih članicah PZS in ZPSS (s plačilom kotizacije 100 eur/osebo). Tema je partnering v standardnih in latinskoameriških plesih - ''Ko dva postaneta eno''. Delavnica bo posvečena analizi mehanizmov medsebojne komunikacije med plesalcema, praktičnim vajam in metodološkim pristopom za razvoj partneringa pri plesalcih.«

Več informacij v priloženem razpisu: Razpis licenčnega seminarja SLP, 29. in 30.8.2019

2. s področja PLESNE REKREACIJE (družabnega, rekreativnega nivoja plesa) - 07.09.2019, ki bo izveden v Mariboru in velja kot licenčni za člane ZPVUTS. Tematika seminarja je namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem plesa, članom ZPVUTS (z brezplačno udeležbo). Seminarja se lahko udeležijo tudi strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS in ZPSS (s plačilom kotizacije 100 eur/osebo).

Več informacij v priloženem razpisu: Razpis licenčnega seminarja PLR, 07.09.2019

3. s specialnega področja MODERNIH TEKMOVALNIH PLESOV - 8.9.2019, ki bo izveden v Ljubljani in velja kot licenčni za člane ZPVUTS. Tematika seminarja je praviloma namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem MTP, seminarja pa se lahko udeležijo tudi ostali člani ZPVUTS (brezplačno) in strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS in ZPSS (s plačilom kotizacije 100 eur/osebo).

Več informacij v priloženem razpisu: Razpis licenčnega seminarja MTP, 08.09.2019

Pogoji udeležbe na licenčnih seminarjih ZPVUTS-PZS v letu 2019:

Upravni odbor ZPVUTS je na 7. seji 16.8.2019 odločil sledeče: Ker je leto 2019 jubilejno leto in sicer 65 let od ustanovitve takratnega Združenja plesnih učiteljev LP Slovenije, bo ZPVUTS v letu 2019 izvedlo 4 licenčne seminarje (s področja PLR, SLP, RNR in MTP) pod sledečimi pogoji udeležbe:

- za člane ZPVUTS je udeležba na licenčnih seminarjih brez plačila kotizacije,

- udeležba na seminarju je omogočena tudi strokovnim delavcem, ki delujejo v klubih, ki imajo status aktivnih članic PZS v letu 2019 (katerih strokovni delavci niso včlanjeni v ZPVUTS) proti plačilu kotizacije za udeležbo na seminarju v višini 100,00 €/osebo, strokovne delavce napotujejo na seminarje matični klubi oz. ZPSS (glej prijavnico v prilogi),

- seminarji so zaprtega tipa, kar pomeni, da so namenjeni članom ZPVUTS in napotenim strokovnim delavcem s strani klubov in ZPSS (članic PZS), zato udeležba na seminarjih osebam, ki delujejo izven sistema ZPVUTS-PZS, ni možna.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 430 22 84 ali 041 732 580 ali preko e pošte na [email protected]