Vabimo vas, da se udeležite strokovnih licenčnih seminarjev:

1. Za področje SLP (standardni in latinskoameriški plesi) – 1. in 2. september 2018 (sobota in nedelja), bo seminar izveden v prostorih PK Feniks v Ljubljani in je namenjen vaditeljem, učiteljem in trenerjem SLP. Seminarja se lahko udeležijo tudi ostali člani ZPVUTS ter evidentirani strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS. Udeležba na seminarju je za udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani sekcije SLP pri PZS.

2. Za področje PLR (področje družabnih rekreativnih plesov) – 8. september 2018 (sobota), bo izveden v Mariboru. Tematika seminarja je namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem plesa, članom ZPVUTS. Udeležba na seminarju je za vse udeležence seminarja brezplačna, vključno z večerjo za člane ZPVUTS.

Razpis Licenčnega Seminarja Plr 08.09.2018

3. Za področje MTP (moderni tekmovalni plesi) – 9. september 2018 (nedelja), bo izveden v Mariboru. Tematika seminarja je praviloma namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem MTP, seminarja pa se lahko udeležijo tudi strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS. Udeležba na seminarju je za udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani sekcije MTP pri PZS.

Razpis Licenčnega Seminarja Mtp 09.09.2018

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 430 22 84 ali 041 732 580 ali preko e pošte na [email protected]