Vabimo vas, da se udeležite strokovnih licenčnih seminarjev:

1. Za področje SLP (standardni in latinskoameriški plesi) – 2. in 3. september 2017 (sobota in nedelja), bo seminar izveden v prostorih PK Feniks v Ljubljani in je namenjen vaditeljem, učiteljem in trenerjem SLP. Seminarja se lahko udeležijo tudi ostali člani ZPVUTS ter evidentirani strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS. Udeležba na seminarju je za udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani sekcije SLP pri PZS.

2. Za področje PLR (področje družabnih rekreativnih plesov) – 9. september 2017 (sobota), bo izveden v prostorih PŠ Bolero Ljubljani, vsebuje tudi izvedbo letnega zbora ZPVUTS in po seminarju člansko druženje z večerjo. Tematika seminarja je namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem plesa, članom ZPVUTS. Udeležba na seminarju je za vse udeležence seminarja brezplačna, vključno z večerjo za člane ZPVUTS.

3. Za področje MTP (moderni tekmovalni plesi) – 10. september 2017 (nedelja), bo izveden v prostorih PŠ Bolero v Ljubljani. Tematika seminarja je praviloma namenjena vaditeljem, učiteljem in trenerjem MTP, seminarja pa se lahko udeležijo tudi strokovni delavci, ki delujejo v klubih, članicah PZS. Udeležba na seminarju je za udeležence seminarja brezplačna. Stroški seminarja bodo kriti s strani sekcije MTP pri PZS.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 430 22 84 ali 041 732 580 ali preko e pošte na [email protected]